Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BB egy napja-Entertainment Weekly cikk

2012.05.07

Az American Idol-versenyzőből Grammy-jelölt szólóénekessé avanzsált sztár – akinek második albuma május 15-én jelenik meg, Trespassing néven – léböjtkúrát tart, edz, és Jimmy Kimmellel lóg csütörtöki, los angelesi fellépése miatt. Végigkísérjük egy napját.

01:06 Korai tweetet küld
@adamlambert: “Olyan izgatott vagyok, hogy holnap fellépek @jimmykimmel-nél… eh, mármint este! Ideje nyugovóra térnem. Találkozunk a színpadon!:)” Három percen belül válasz is érkezik rá: @jimmykimmel: “Igen – menj ALUDNI! (Én nagyon igényes vagyok!)”

10:30 Ébredés, juice
Igazából múlt héten már tartottam egy tisztítókúrát. Van egy mixerem, nagyon rá vagyok függve. Egy keveréket csináltam cukorrépából, répából, zellerből, almából, citromból és gyömbérből.

11:30 Rövid edzés Hollywood Hills dombjain barátja, a finn valóságshow-sztár Sauli Koskinen társaságában
Jófajta dance zenét hallgatok, hogy tartsam a tempót.

15:00 Találkozás a Jimmy Kimmel Love! stábjával az El Capitan Theatre-ben, Hollywoodban
A stylistom már kiválasztotta a megfelelő darabokat, szóval már csak egy kis finomhangolást végzünk a dolgokon. Az atmoszféra olyan, mint egy fodrászatban, mindenki pletykál. Elegendő időt hagyunk magunknak arra, hogy kicsit lazítsunk, élvezzük a környezetet, felkészüljünk – sokkal jobb érzés, ha nem rohanunk folyton.

15:30 Kiválasztja az új klip, a Never Close Our Eyes kosztümjeit
Nem akarom lelőni a poént, de meg kell valljam, de a dzseki, amit felpróbáltam, nagyon dögös volt! (nevet) Az éjszaka telefonos megbeszélést forgattam a video rendezőjével, ötleteltünk, megbeszéltük, mi hogy legyen.

17:30 Apró, komikus videobejátszás felvétele egy későbbi Jimmy Kimmel műsorhoz
Az alap az volt, hogy Kimmel producerei találtak egy borzasztó, csúnya tweetet, amit valaki rólam írt, én pedig ezt felolvastam nekik a kamera előtt. (nevet) Minden előadótól összegyűjtenek ilyeneket, hogy majd felhasználják a jövőben.

17:45 Hangpróba Kimmelnél
Amennyire csak lehet, visszafogom magam, nem szeretném elhasználni a hangom. Láttam, hogy sok rajongóm próbált belesni a kerítés mögül, nagyon cuki volt. Feldobták a hangulatot, biztattak minket.

18:30 Találkozás a nyári, európai Queen-koncertek menedzsment-csapatával
Brian May és Roger Taylor azt mondta nekem: “Úgy gondoljuk, Freddie imádott volna téged! Annyi közös tulajdonságotok van, hogy szerintünk boldog lenne, ha látna most.” Érzem az “apai energiát” köztük.

20:00 Kezdődik a szabadtéri Kimmel-koncert
Minden dal, amit előadtam – azaz: Never Close Our Eyes, Naked Love, Trespassing, Broken English és a Cuckoo – újdonság. Miután megírtuk és rögzítettük a Naked Love-ot, rájöttem, hogy kicsit rá lehet énekelni a Crystal Waters “100% Pure Love” dallamát az átvezető részre. Megmosolyogtatott, úgyhogy a műsor alatt meg is tettem, szerintem vicces a nosztalgiázás.

20:30 Fellépés utáni koktélozgatás
Egy kis Maker’s Mark whiskey. A családom és barátaim is velem tartottak.

22:00 Afterparty a Hollywood-i házban
Rendeltünk thai kaját – kókusz, curry, tom kha gai leves, csirkesaslik, sült rizs -, és piáltunk még egy kicsit. Pihentető és hűsítő volt, amolyan rögtönzött buli. Talán négy italt ittam összesen, úgyhogy kicsit másnapos voltam reggel.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.