Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Adam Vs Perez

2011.04.13

Adam nem véletlenül nem kedveli Perezt (2)........ Nem csak amiatt a bizonyos pletyka miatt.... Két eseményt is találtam ami alapos okot ad....

1. A kezdet.....

A blogok mindenkori királya – ahogy ő nevezi magát – ismét alaptalan pletykát terjeszt, ezúttal Adam Lambertről.

Perez Hilton és Lady Gaga különösen jóban vannak – ez a viszony viszont nem mondható el Perez és Adam kapcsolatáról. Perez eleinte nagyon rajongott az énekesért, főleg az American Idol közben, és az AMA után történt incidens után is kiállt Adam mellett – állítólag azért, mert tetszett neki Adam. Lambert viszont elutasító volt vele, így egy idő után a blogger megharagudott rá.

Egy rádióműsorban, Gaga híres-neves 25. születésnapja után, a hölgyeményről és a rendezvényről pletykálkodott. Szóba került Adam Lambert is, és Perez elmondása szerint a fiú nemcsak, hogy nem volt meghíva, de ő beállított – részegen, majd a bulin randalírozott. Például az öklét a plafonba verte, a székeken állva sikongatott, az asztalon ugrált, majd minden tettét megkoronázva az énekesnő egyben szülinapos arcába szerette volna nyomni a tortát. Gaga viszont ekkor megelégelte Lambert viselkedését, és kidobatta a fiút, akinek ekkor megsérült a keze, mert védekezni próbált. Perez szavait azzal támasztotta alá, hogy Adam is kiírta a Twitterre, hogy fáj a keze.

Amerika összes webmagazinja a Lambert-féle botránytól lett híres, de nemsokára elkezdtek kételkedni Perez szavaiban. Az első dolog, ami gyanús volt, hogy nem készültek paparazzifotók. És ki ne akarna látni egy részegen randalírozó celebet? De a sokkal nagyobb buktató az volt, hogy több jelenlévő is megerősítette (például Fergie, akivel együtt is bulizott), hogy Adam bizony a listán volt, és senki nem dobta ki a fiút – főleg nem Gaga. Azt is elárulták biztosabb források, hogy Lambert keze úgy sérült meg – amire szintén utalt a fiú a Twitteren –, hogy egy cukorkával teli piñatát szeretett volna leütni, és ekkor beleütötte valamibe a kezét.

Sajnos ez az ügy a sztárblogger jó hírének ismét nem tett jót. A régen jó hírű, biztos forrású honlap ma már átment az internet legaljává, és Perez már csak másokon felkapaszkodva tartja meg magát, ugyanis a nép egyre kevésbé kíváncsi rá és az alattomos, néha undorító pletykáira.

 

 

 

 

 2. Egy kis hirecske a fölsön kivül...

  Perez Hilton ismét tömegmegosztó volt a Twitteren. Csak most Adam Lambert sem hagyta szó nélkül a kiírását.

Perez Hilton, a híres sztárblogger köztudottan Lady Gaga egyik legjobb celebbarátja. Perez a Twitteren szinte egész nap fent lóg, és néha el is veti a sulykot a kiírásaival . Most sem lett mindenki kedvence, mikor Lady Gagát kezdte magasztalni új szerzeménye miatt (a Born This Way, melynek a napokban volt a premierje), és jobbnak nevezte a provokatív énekesnőt Madonnánál.

Adam Lambert erre csendesen kiosztotta, hogy Madonna a királynő. Ő egy ikon, és rengeteg slágert tett az asztalra. Perez Hilton erre sértődötten visszaszolt Lambertnek, hogy aki igazán ismeri, az tudja, hogy nála is Madonna az első.

Adam Lambert mindig őszinte, és gyakran elutasítja Perez Hiltont, aki ezzel nem tud mit kezdeni, pedig többször is bepróbálkozott vagy legalábbis próbálkozik a srácnál.

Perez személyisége valóban nagyon megosztó. Úgy látszik, a Glam-király nem igazán kedveli, főleg, ha Perez feltűnően favorizál egy éppenséggel populáris személyt.

Ezt a vitát – bátran kijelenthetjük – Adam nyerte, a Twitteren pedig órákig trend volt a #STFUPerez, ami magyarul körülbelül annyit tesz: „Fogd be a szádat, Perez!”

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.